هر آنچه که باید از قارچ ها بدانیم
متن فارسی مقاله ترجمه از سایت https://www.noovomoi.ca مدت مطالعه : ۴ دقیقه
بیش از یک میلیون گونه قارچ وجود دارد و گونه های جدید اغلب کشف می شوند! چند صد نوع از این گونه ها از زمان ماقبل تاریخ به طور معمول خورده می شوند. بدیهی است که محبوب ترین آنها قارچ های سفید کوچک است که به آنها قارچ های دکمه ای نیز گفته می شود و پسر عموهای قهوه ای آنها (به ایتالیایی کرمینی) ، اما بسیاری از گونه های دیگر علاقه مندان را خوشحال می کنند: قارچ صدف ، پرتوبلو ، قارچ پورسینی ، قاصدک ، مروارید. chanterelles ، به نام تنها رایج ترین.
فصل: قارچ های پرورشی در تمام طول سال یافت می شوند (قارچ های دکمه ای ، کرمینی ، قارچ قهوه) ، اما بهترین فصل برای مصرف قارچ های وحشی البته پاییز است ، در ماه های اکتبر و نوامبر.( ماه های مهر وآبان)
راهنمای خرید
برای قارچ های پرورشی باید آن هایی را انتخاب کنید که “کلاه” آنها کاملاً روی پا چسبانده و بسته شده باشد ، زیرا تضمین طراوت و شادابی است.
بدیهی است که برای همه قارچهای وحشی ، بیش از هر چیز با بررسی آنها می توان تازه یا نبودن آنها را تشخیص داد. از قارچهای نرم ، لکه دار یا چروکیده باید خودداری شود (مگر اینکه مشخصه نوع قارچ باشد).
نگهداری
قارچ ها را می توان به مدت یک هفته تا 10 روز در یخچال ، ترجیحاً در یک کیسه کاغذی و “بالبه های بالا” نگهداری کرد. “
آنها فقط باید در آخرین لحظه شسته شوند و در کمترین زمان ممکن از آب استفاده کنند. در هر صورت بهتر است از خیساندن آنها در آب خودداری کنید ، زیرا باعث تغییر عطر و طعم آنها می شود. بهتر است قبل از اینکه سریع زیر آب خنک قرار بگیرید ، آنها را مسواک بزنید یا خاک آن را بتراشید ، سپس قبل از استفاده خوب خشک کنید.
قارچ هایی که در آب یا روغن نگهداری می شوند و قارچ های خشک نیز در بازار یافت می شوند.
می توان قارچ ها را برای چند دقیقه سفید و سپس برای استفاده های بعدی منجمد کرد.
فواید سلامتی
قارچ ها تقریباً 80٪ آب دارند و کالری بسیار کمی دارند (بسته به نوع آنها 10 تا 15 کالری ، برای نصف فنجان قارچ خام).
قارچ های وحشی نیز منبع جالبی از فیبر هستند و به تنظیم انتقال روده کمک می کنند.
آنها غنی از:
• ویتامین A
• ویتامین B
• ویتامین سی
• ویتامین دی
• فسفر
• پتاسیم
• مس
• فلز روی
نکات آشپزی
روش های زیادی برای تهیه قارچ وجود دارد … شما فقط به کمی تخیل نیاز دارید تا آنها را در تمام دستور العمل های خود قرار دهید:
• خام ، برش خورده و به سالادها ، مواد روکش ساندویچ و غیره اضافه می شود. (مراقب باشید ، برخی از انواع را نمی توان به صورت خام مصرف کرد.)
• چند ساعت در وینگرت خام و مارین شده ، توسط اسید “نیمه پخته” می شود (به عنوان مثال سرکه یا آب لیمو): یک لذت!
• در کره یا روغن با سیر و جعفری تفت دهید (حدود 5 دقیقه)
• روی کباب یا کوره کبابی.
• برای قارچ های بزرگ (به سبک پورتوبلو): ساقه ها را برداشته ، خرد کرده و با سایر سبزیجات (گوشت ، برنج و …) مخلوط کنید ، سپس پنیر را اضافه کرده و در فر بپزید.
• در تمام سس های خامه ای همراه ماکارونی ، گوشت و مرغ.
• در سوپ های سنتی یا عجیب و غریب: سوپ میسو ، خامه قارچ و غیره
• برای پر کردن پنکیک ، گردش مالی شور و غیره
• در سس های اسپاگتی.
• روی پیتزا ، کیک ، پای خوش طعم.
• در ریزوتو